Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Eszedbe jutott már hogy az autószerelés veszélyes? NOs itt megtalálhatod az igaz, megtörtént történeteket! további információk: a ,, Zone Reality" tv csatornán, 
Egy ember éppen az autóját szerelte, ..... Az aksi felrobbant! A Sav egyenesen az arcába, szemébe, Mit tegyek? Előszőr is le kell mosni az arcot és a szemet.

Mit tegyek ha fulladozok?
Ez a segítség már évekóta több ezer életét mentette, nos ha fullodozol ezt csináld!: Ha rossz helyre megy a falat, sosem szabad a hátat ütögetni hanem szorítsuk ökölbe a kezünket, és tegy a köldök és a mellkas közé, a kulcsont felé. A Másik kezünkel a (kéz legyen kinyújta a kar hajlítva) És azt a kézt mely ökölbe van a köldök és a mellkas között kezdjük el nyomkodni, közben köhögjünk jó nagyokat. Addig csináljuk míg a falat fel nem jön. Nem árt ha viszünk egy zacskót, (akár hol vagyunk) Mert ha feljön hányni fogunk, és csak így kerülhető el a fulladás! A Fulladás megelőzései: Mindig tarcsunk nálunk egy zacskót ha szükszég van erre a manökerre, MIndig jól rágjuk meg az ételt, és győződjünk meg róla hogy jó helyre fog-e menni az étel. Ennek kell történnie ha kész a manöker: miután már nem fulldoklunk természetes az hogy utána manöker után (hányunk) ezután már nem lesz semmi baj!

Mit tegyek ha agyonráz az áram? 
Előszőr is ha nem minket ráz meg hanem valaki mást akkor ezt tegyük: 1. lépés: Áramtalanítsünk mindent, 2. lépés: Áljunk egy gumiszőnyegre vagy újságpapírra. 3. lépés: Műanyaggal vagy fával (felmosonyélel) lökdössük arréb az áldozatot, de köthetük a lábára kötéllel és úgy is elvonszoljuk, lényeg hogy ne maradjon áram közelében.

Mit tegyek ha tornádó van?: A legeslegjobb a fürdőszoba, feküdjünk a földre, lehetőleg háttal, védjük az érzékeny testrészeket párnával, vagy bármilyen puha tárgyal: fejet, törzset, nyakat.

Remélem a tanácsok megmenthetik a ti életetek is de ami mindegyikből kimaradt, és ami a legfontosabb: MINDIG MARADJUNK NYUGOTAK!